Spletno gostovanje

Najceneje do zakupa oddaljenega strežnika

Nudiomo Brezplačno Zakup Skupnega Strežnika - Shared Hosting Free

gallery/iconmonstr-facebook-icon-256
gallery/iconmonstr-instagram-6-icon-256
gallery/piramidestudio
gallery/o3l3uqe
gallery/hostingerpowerbg
S podjetjem Hostinger ne poslujemo več!!!

Naš tim deluje aktivno na področju informacijskih tehnologih in programskh jezikov od leta 2000 dalje, čeprav je skupnost PCS ustanovljena bistveno prej leta 1989/90 kot avtio produkcijski studijo elektronske muzike.

 

Vse naše programske aplikacije oz. spletne aplikacije so za vsa slovenska podjetja oz. podjetnice in podjetnike brezplačne in brez provizij ali kakršnih koli stroškov za podjetje!!! Računa se samo pogodbeno delo za izgradnjo spletnih trgovin in celotne virtualne pisarne z našimi aplikacijami in aplikacijami tretjih proizvajalcev oz. dizajnerjev programse opreme oz. spletnih aplikacij za spletno poslovanje in trgovanje!!!

 

MI NE KASIRAMO NIČ ZA KATEROKOLI DELO, KI GA OPRAVIMO ZA VAS IN VAŠ RAČUN!!! TIM PCS PORTOROŽ, VSI ZA ENEGA EDEN ZA VSE - BREZPLAČNO JE ZAKON!!!

O nas - skupnost Piramide Studio Portorož - Si

gallery/5178624_s

V kolikor potrebujete za vašo podjetje specifično spletno aplikaicjo npr. booking, rezervacije, crm, cms, blog, info reklamacije, servis, prodaja, virtualno poslovanje (telekomunikacija video konference in komplet virtualna pisarna), itd... se lahko obrnete za razvoj aplikacij direktno na našo skupnost PCS Portorož ali na katerokoli drugo slovensko skupnost individualnih razvijalcev programske opreme (RadeON Ljubljana, A.Si tim Slovneija, skupnost KVRDDB strojna oprema privat hyper hitri strežniki Slovneija, in ostali iz Slovenije in vsi naši kooperanti in poslovni partnerji izven Slovenije - BPCT Group, HTU org. in UITW org. individualni razvijalci programske in strojne opreme)! Za katerokoli vprašanje se bomo potrudili odgovoriti čim prej in ugoditi vašim željam!

 

Naša skupnsot vam bo postavila na daljavo in namestila vso programsko opremo, katero potrebujete za učinkovito spletno poslovanje, trgovanje,... ter vam tudi razvila v kolikor spletna aplikacija še ne obstaja programsko opremo za vašo specifično spletno dejavnost oz. spletno poslovanje!

gallery/sloeu
gallery/x-click-but04

KER SMO NEPROFITNA ORGANIZACIJA IN NE RAČUNAMO ZA NOBENO SPLETNO USLUGO NIČESAR SO VSE DONACIJE ZELO DOBRODOŠLE

gallery/2logopcs
gallery/x-click-but04
gallery/x-click-but04
gallery/pcshcsmac
gallery/piramide
gallery/pyramidestudiologonac
gallery/150301-youtube-logo
Donacija Piramide Studio Portorož
gallery/cms_2a
gallery/hostingerlogobp
gallery/o3l3uqe
gallery/lpcs001
gallery/downloadhigh
gallery/downloadit
gallery/droid_service_md_clr
gallery/pcshcsmac1
gallery/piramide
gallery/piramide

Vse naše spletne aplikacije in storitve za Slovenska podjetja so Brezplačne in brez provizij - Donacije so dobrodošle - Vse kar donirate se povrne v obliki zakupa boljših strežnikov in bistveno močnejših strežnikov za vaše splento poslovanje in trgovanje - Razvoj novih WEBApps spletnih aplikacij - HomeCraftSoft ! ! !

 

Piramide Studio Podpira 100% Slovenska Podjetja in vse slovenske državljane in državljanke ! Brezplačne spletne aplikaicje za vse slovenske državljene in državljanke - Brez provizij in brez obveznosti - Skupnost Piramide Studio podpira slovensko podjetništvo ! ! ! Vsi za enega, eden za vse spletne aplikacije in programska oprema HomeCraftSoft - Free WEB Apps ! ! !

gallery/piramidestudiohome
gallery/piramidestudio
gallery/trusted_logos
gallery/x-click-but04
gallery/x-click-but04
gallery/prenesi
gallery/prenesi
gallery/pcshcsmac1
gallery/1pyramide
gallery/1pyramide
gallery/news_article1
gallery/borispercpcshcsmacdevillinuxter

Najboljši tim individualnih razvijalcev programske opreme skupnost Piramide Studio v sodelovanju z HTU org. in UITW org. - povezovalna skupnost BPCo.Group USA(ZDA) v sodelovanju z člani skupnosti Anonymous USA-EU-RU

Programska oprema - blagovna znamka spletnih aplikacij in samostojnih programov za različne opercijske sisteme skupnosti Piramide Studio = HomeCraftSoft@2000 Mac WEB Design & Develop

gallery/btn_donatecc_lg
gallery/fwavpcs
gallery/123logopercblog
gallery/1pyramide
gallery/1pyramide_gold
gallery/1pyramide_silver
gallery/2000px-the_wikileaks_party_logo.svg

HomeCraftSoft programska oprema za operacijski sistem Linux, Windows, OS2Mac in pametne telefone OS Android in iOS iPhone!!!

Programiranje po naročilu za vse vrste operacijskih sistemov in izgradnja ter administracija spletnih mest z rednim vzdrževanjem in nadgradnjami našie programske opreme ter programske opreme naših sodelavcev in poslovnih partnerjev izven Slovneije!!!

Vsa testna programska oprema, katero ste pobrali oz. prenesli preko naših strežnikov je namenjene le testiranju to velja tudi na naše programske spletne aplikacije! Direktni prenos penetracijskih aplikacij za OS Linux + OS Windows, testiranje varnosti vašega strežnika in baz podatkov ter odprava oz. zaščita le-tega:  http://ddl.perc.esy.es/

http://direktniprenosdatotek.slovenskaobala.com/

Baza podatkov za proti-škodljivim aplikacijam oz. virusnih skriptov - antivirus database = https://www.virustotal.com/

gallery/1logoperc
gallery/1obalalogopiramide

Smo neprofitna organizacija, katera sodeluje z vsemi timi skupnosti Anonimni Amerika, Evropa, Rusija, Kitajska, Australija, Indija, Južna Amerika,.....

P.S.: Vsem najmlajšim uporabnikom in uporabnicam oz. fanatikom na informacijsko tehnologijo - NE UPORABLJAT ZA HACKAT DRUGE RAČUNALIKE IN STEŽNIKE VAŠ DOMAČI RAČUNALNIK IN NIKOLI VAŠO DOMAČO LINIJO POVEZAVE NA SPLET!!!

gallery/logopcsportorose
gallery/1pyramide_gold
gallery/1pyramide_silver
gallery/hostingerlogobp

Naša skupnost PCS Portorož ne računa nobene računalniške usluge, gostovanje,... NIČ = BREZPLAČNO

ZATO JE VSAKA DONACIJA NAŠEMU TIMU ZELO DOBRODOŠLA IN VSAKA DONACIJA GRE DIREKTNO NAZAJ V INVESTICIJO - ZAKUP ZMOGLJIVEJŠIH STREŽNIKOV ZA VAS IN NOVE APPS

gallery/gold-pyramid-trinket
gallery/hostingerpowerbg
gallery/logopyramidex77

OPOZORILO VSEM, KI SE IGRATE HACKERJA NA NAŠIH STREŽNIKIH, VPRAŠAJTE IN DOBILI BOSTE VSE PRISTOPNE INFORMACIJE TER POSTANETE LAHKO, ČE TO ŽELITE TUDI Super-ADMINISTRATOR, OBVEZNA UPORABA NAŠIH SSH STREŽNIKOV ZA KRIPTIRANO POVEZAVO IN PRENOSI DATOTEK IZ VAŠEGA RAČUNALNIKA DO NAŠIH STREŽNIKOV TO JE OBVEZNO SSH POVEZAVA PCS STREŽNIKI za S-Admin!

Ne se igrat hackerja na naših strežnikih, saj vas bo naš požarni zid in antivirus blokiral za vedno, vaš računalnik ne bo imel dostopa (vaš ID PCja + vaša mreža oz. strežnik za dostop do interneta bo blokiran za vendo!!!)

Požarni zid in antivirus so napisali in optimizirali ter redno nadgrajujejo bazo podatkov naši kolegi iz Rusije HTU in UITW org. Zaščitni oddelek! Kaspersky-LAB programerji in zaposleni pri tem podjetju!!! Če vas enkrat izklopimo iz sistema, vam jaz osebno ne morem več pomagati, lahko vam samo še oddobrim dostop do mojih privatnih strežnikov in strežnikov moje skupnsoti Piramide Studio, vendar dostop do baz podatkov HTU oer. ter UITW org. strežnikov bo za vas za vedno BLOKIRAN!!! REŠITEV EDNO NAKUP NOVEGA RAČUNALNIKA IN MENJANJE PONUDNIKA DOSTOPA DO INTERNETA!!!

gallery/fwavpcshcs
gallery/fwavpcshcs
gallery/fwavpcshcs
gallery/fwavpcshcs